KEZDŐ ANALITIKA KÉPZÉS

TANULD MEG A SIKERES MÉRÉSEK ALAPJAIT!

Képzést követően segítség nélkül, saját magad fogod tudni mérni minden fontosabb online erdményedet. 

19 990 Ft

Alapozó képzés | 2 órás online oktatás | 100% garancia 

Szoftverek, melyeknek a kezelését megismered a képzés alatt!

Képzésünk során a legfontosabb anilitkai szoftverekről, technikákról kapsz részletes tájékoztatást. 

 • Google Search Console
 • Google Analytics / GA4
 • Hotjar
 • UTM paraméterezés

Az képzés tartalma:

Típus: Elméleti és gyakorlati képzés 

Milyen időpontban zajlik?: A képzés előre egyeztetett, a számodra legmegfelelőbb időpontban fog zajlani egy videóhívás keretein belül, ahol az oktató megosztva képernyőjét részletesen vezet végig a legfontosabb szoftverek és stratégiák labirintusában. A jelentkezést követően felkeresünk, hogy egyeztessünk az időponttal kapcsolatban.

A képzés hossza: 2 óraamely során kérdéseidet is felteheted.

Garancia: A képzésre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 

Képzés díja: 29.900 Ft, amelyet számla kiállítása után kell elutalni.

Szükséges előképzettség?: Nem szükséges! 

Az képzés tematikája:

Hogyan épül fel a képzés?

 • Bevezetés: – A mérések fontossága – Elméleti anyag a mérések szerepéről, főbb mérőszámokról!
 • Az organikus eredmények: Google Search Console megismerése.
 • Mindent egy helyen: A Google Analytics bemutatása
 • Hőtérképek fontossága: Hotjar
 • A legpontosabb mérés: UTM paraméterezése 
 • Kérdések: Képzés végén lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet az anyag részekkel kapcsolatban.
 • Utánkövetés: Nem engedjük el a kezed! A képzést követő egy hétben e-mail support támogatást nyújtunk!

A KÉPÉZÉST ÖSSZEÁLLÍTOTTA

Szia! Félegyházi Zsolt vagyok! Én leszek aki a képzést tartja számodra és bevezetlek az online marketing eme csodálatos szegmensébe. 

Közel 5 éve ásom bele magam nap, mint nap az aktuális marketing trendek mélységébe. Ez idő alatt számos itthoni és külföldi céggel, partnerrel volt szerencsém együttműködni. Emellett 1 évet tölthettem el az ország egyik legjobban fejlődő marketing ügynökségében, ügyfélmenedzseri szerepkörben. Megszámlálhatatlan tréninget és képzést végeztem el, illetve jelenleg is mester diplomámat kergetem, mely keretein belül marketing szakon kutatom a legjobb stratégiákat, hogy valóban kirobbanó megoldásokat tudjak számodra nyújtani. 

Kérdésed van ?

Gyakran ismételt kérdések

Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseiteket. Amennyiben felmerül még valami, amire kíváncsi vagy csak dobj egy üzenetet.

Együttműködésünk kezdetén egy konzultáció során felmérjük az igényeid és piackutatást követően elkészítünk számodra több egyedi stratégiát. Ezt követően megkezdjük a kivitelezést majd a folyamatos tesztelés fázis következik. Ez idő alatt folyton visszajelzéseket adunk és tájékoztatunk a kampányaid teljesítéséről.

Alapvetően, kezdésként minimum 100-150.000 Ft-os költségkeretet szoktunk tanácsolni. Amennyiben még a vállalkozásod még nem tart ott, hogy ezt meg tud engedni, akkor javasoljuk a tanácsadás szolgáltatásunkat, ahol felkészítünk, hogy tudod elérni te magad azt a szintet, amikor már érdemes kiszervezni a marketing folyamatokat.

Nem minden esetben fordul elő, hogy már az első hónapokban megtérülnek a kampányok! A marketing legtöbb esetben egy türelemjáték, mi legtöbbször 3-6 hónapot szoktunk mondani mire a munka meghozza az eredményeket.

Munkánkra mindig 100%-os garanciát vállalunk, ami feladatokat elvállalunk, azt minden esetben törekszünk tökéletesen, időben elvégezni, időt és energiát nem sajnálva. 

Viszont az általunk nem befolyásolt rendszerekre nem tudunk garanciát vállalni. Kampányok során több ezer embert tudunk a weboldalra terelni, de az értékesítési, lead generálás már a weboldal feladata. Igyekszünk ebben is minden tanácsot megtenni.

100% Kvaliti garancia

Képzésünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Amennyiben nem vagy megelégedve az összeállított képzéssel, illetve nem azt kaptad, amit vártál, akkor a teljes árat kérdés nélkül visszautaljuk neked!

Jelentkezés a képzésre:

A következő űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a képzésre, amely után részletesen egyeztetünk veled az általad választott időpontról.